Få 200 kr gratis i ett fondsparande

Nordnet firar två miljoner kunder genom att erbjuda nya kunder 200 kr helt gratis. Alla som inte är kund hos Nordnet sedan tidigare och som öppnar ett konto mellan 21 augusti och 30 september 2024 får fondandelar i Nordnet One Balanserad SEK till ett värde av 200 kronor.

Nordnet One 200 kr gratis i fondsparande

För att ta del av erbjudandet måste du öppna ett aktie- och fondkonto (AF), då fondandelarna endast kan bokas in där. Inga andra motkrav finns och du kan flytta eller sälja av dina andelar när du vill.

Om Nordnet och fonden Nordnet One Balanserad

Nordnet är en digital bank som specialiserar sig på investeringar och sparande. De erbjuder plattformar för handel med aktier, fonder och andra finansiella produkter. Grundat i Sverige, har de vuxit till att bli en ledande aktör i Norden med miljontals kunder. Deras tjänster inkluderar ISK, kapitalförsäkring, och pensionssparande.

Fonden Nordnet One Balanserad är en en fondandelsfond med bred exponering mot globala aktie-, ränte-, och kreditmarknader. Den riktar 60 procent av sina placeringar mot aktiemarknaden och investerar främst i andra värdepappersfonder.

Fonden använder hållbarhetskriterier vid sina investeringar och strävar efter långsiktig värdetillväxt genom diversifierade placeringar, vilket innebär att den sprider sina investeringar för att minimera risker och öka möjligheten till stabil avkastning över tid.